Polityka prywatności

Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. 133 z dnia 29 października 1997 r. poz. 833.) oraz w związku z wprowadzeniem rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) obowiązującego od dnia 25 maja 2018 roku., witryna www.legnoline.pl chroni dane osobowe Klientów uzyskane w trakcie działalności.

1. Zakres zastosowania polityki prywatności

Niniejszą politykę prywatności stosuje się do strony internetowej www.legnoline.pl (dalej zwanej „stroną”).

2. Wykorzystanie danych osobowych

Klienci proszeni są na stronie o podanie imienia i nazwiska, adresu, numeru telefonu, adresu e-mail i innych danych osobowych, które mają posłużyć do dostarczenia im informacji o oferowanych produktach i usługach, a także do wysyłania rozmaitych materiałów. W takich przypadkach wykorzystanie danych osobowych będzie ograniczone, jego cel zostanie jasno określony, a same dane użyte zostaną jedynie do tego celu.

3. Ciasteczka

Aby umożliwić klientom powrót na stronę i wygodnie jej przeglądanie, strona może wysyłać do komputerów klientów i zapisywać na ich twardych dyskach pliki znane jako cookies (ciasteczka). Choć ciasteczka nie są używane do identyfikowania poszczególnych klientów, to klienci mogą odmówić akceptacji ciasteczek wysłanych ze strony lub użyć innych funkcji, zmieniając ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

4. Pytania

W przypadku pytań lub wniosków związanych z przetwarzaniem danych osobowych dostarczonych przez klientów prosimy o kierowanie ich na poniższy adres. W niektórych przypadkach udzielenie odpowiedzi na pytanie lub wniosek może wymagać czasu potrzebnego na zbadanie sprawy. W związku z tym natychmiastowa odpowiedź nie zawsze jest możliwa.

Pytania należy kierować do:

kontakt@legnoline.pl

5. Dane osobowe w linkach

Legnoline nie bierze odpowiedzialności za przetwarzanie danych osobowych wykraczające poza zakres zastosowania, opisany w ww. punkcie 1, na stronach innych przedsiębiorstw, do których prowadzą linki ze strony.

6. Zmiany w polityce prywatności

Legnoline może zmienić niniejszą politykę prywatności bez uprzedniego zawiadomienia.

Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. 133 z dnia 29 października 1997 r. poz. 833.) oraz w związku z wprowadzeniem rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) obowiązującego od dnia 25 maja 2018 roku., witryna www.legnoline.pl chroni dane osobowe Klientów uzyskane w trakcie działalności.

  1. Zakres zastosowania polityki prywatności
    Niniejszą politykę prywatności stosuje się do strony internetowej www.legnoline.pl (dalej zwanej „stroną”).
  2. Wykorzystanie danych osobowych
    Klienci proszeni są na stronie o podanie imienia i nazwiska, adresu, numeru telefonu, adresu e-mail i innych danych osobowych, które mają posłużyć do dostarczenia im informacji o oferowanych produktach i usługach, a także do wysyłania rozmaitych materiałów. W takich przypadkach wykorzystanie danych osobowych będzie ograniczone, jego cel zostanie jasno określony, a same dane użyte zostaną jedynie do tego celu.
  3. Ciasteczka
    Aby umożliwić klientom powrót na stronę i wygodnie jej przeglądanie, strona może wysyłać do komputerów klientów i zapisywać na ich twardych dyskach pliki znane jako cookies (ciasteczka). Choć ciasteczka nie są używane do identyfikowania poszczególnych klientów, to klienci mogą odmówić akceptacji ciasteczek wysłanych ze strony lub użyć innych funkcji, zmieniając ustawienia swojej przeglądarki internetowej.
  4. Pytania
    W przypadku pytań lub wniosków związanych z przetwarzaniem danych osobowych dostarczonych przez klientów prosimy o kierowanie ich na poniższy adres. W niektórych przypadkach udzielenie odpowiedzi na pytanie lub wniosek może wymagać czasu potrzebnego na zbadanie sprawy. W związku z tym natychmiastowa odpowiedź nie zawsze jest możliwa.
    Pytania należy kierować do:
    kontakt@legnoline.pl
  5. Dane osobowe w linkach
    Legnoline nie bierze odpowiedzialności za przetwarzanie danych osobowych wykraczające poza zakres zastosowania, opisany w ww. punkcie 1, na stronach innych przedsiębiorstw, do których prowadzą linki ze strony.
  6. Zmiany w polityce prywatności
    Legnoline może zmienić niniejszą politykę prywatności bez uprzedniego zawiadomienia.

Pobierz
Katalog
Podoba Ci się nasz styl?
Polub stronę lub skontaktuj się z nami
137
567

Jesteś zainteresowany projektem lub chcesz spytać o szczegóły dotyczące produktów? Zapraszamy do kontaktu!

Chcę polecić >

Kontakt

SHOWROOM
Legnoline
ul. Bratnia 1
60-185 Skórzewo
693 736 926